Yorumları: 796
Konuları: 17
Verdiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 1
RE: kara kangal
Beyefendi hiç kusura bakmayın ama ben ne falcıyım ne de müneccim.Ben ısrarla rica ediyorumikendinizi tanıtın diye,siz de ısrarla önüme bulmaca koyuyorsunuz kendiniz bulun diye.Sözleriniz göre ankader kurucukarından biri olduğunuzu varsayıyorum.Bu durumda Lütfullah bey,Oktuğ bey veya Zafer beysiniz.İyi en azından yetmiş milyondan sayı üçe düştü inşallah yakında bu üçlüden hangisi olduğunuzu da öğrenmek nasip olur.
Neyse,gelelim sözlerinize; bizim hiçbir zaman olmuş olayları hatırlamama yada değiştirerek anlatma gibi bir huyumuz olmadı,olamaz.Ben size ''ben hiçbir zaman mısırören köyünde it boğuşturmadım ve o köyde tarih boyunca bizim köpeklerimiz boğabilecek kalitede köpek olmadığını'' söyledim.Sözüm doğrudur ve arkasında duruyorum.Siz birilerinin size anlattığı yalan hikayelere inanmış ve onu doğru sanarak kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz.
1-Mısırörende Aziz Yüksek'i tanırım.Geçmişte kangal ağalarına çobanlık yapan,çobanlıkta kazandığını koyuna yatırım yapmış ve ağaların koyunculuğu bırakmasıyla koyunculuk yapmaya devam eden temiz sade bir vatandaştır.Koyunları dört dörtlüktür.Buna bir lafım yok.
2-Köpeğinin adı Talazmıdır yoksa başka bir şeymidir bilmem ama bizim köpeklerimizden daha üstün köpekleri olsaydı,bizim köpekler Mısırören'e değil,O'nun köpekleri bizim köye gezmeye gelirdi.Ama ne hikmetse geçmişte olduğu gibi halen bizim köpekler haftada bir Mısırören havuz beyyurdu,akpınar dolaşıp geliyorlar.Ama ben daha bu yaşıma kadar Mısırörenden bizim köye gelen köpek görmedim.
3-Bahsettiğiniz Ejder&Talaz olayını merak ettim araştırdım,öğrendim.Meğer bir tarihte birirlerinin *** etmeleri üzerine kardeşim Barış Ejder'i alıp Mısırörene götürmüş, Aziz Kivranın kapsının önünde atmışlar.Hem ayıp olmuş hemde yazık. Neden mi? ÇÜNKÜ AZİZ KİVRANIN TALAZI KENDİNİ EJDERDEN KURTARMAK İÇİN EVİN BALKONUNA ATMIŞ;EVİN İÇİNE GİRMEYE KALKMIŞ ve maç böylece sona ermiş.Şimdi siz isterseniz kulaktan dolma laflar yerine Aziz kivrayı arayıp ona sorsanız sanırım yaşından utanır ve yalan söylemeye inkar etmeye kalkışmaz.Zaten böyle bir konuda yalan söylemeyecek kadarda olgun,aklı başında iyi bir insandır.Bu iddianızın birirlerinin yalanına dayalı olduğu kesin ama ayıp olmamış mı?
4-Ben ankaderin sitesinde resimleri yayınlanan hiçbir köpeğin panter soyu bir köpek olmadığından eminim.Bırakın panteri melezi dahi yok orada.O üç köpek hangileriyse ve panter olduğunu *** eden sahipleride her kim ise çıkıp söylesinler bakalım.Bu iddianız ispatlanmazsa yine çok ayıp olmuş olur.
5-Ben size ankader ne kadar umrumda değilse kif denilen şey de o kadar umrumda değil dedim.Çünkü ben kif'in de kangalı hiç tanımadığını, bilmediğini görüyorum zaten.Dolayısıyla belirledikleri yanlış standartlar içinde Panter olmama sı da gayet normal olur.
6-İleri sürdüğünüz iddiaların hepsi yanlış bilgilere dayalı olabilir.Ancaak;kardeşimle olan enik alışverişinizi burada herkesin okuduğu bir yerde ifade etmeniz hiç hoş değil.Bundan da önemlisi,ifadenizde sanki kaporaya rağmen eniğin teslimatında bir sorun varmış gibi algılanabilir.Sizi ve kardeşimi tanımayan insanlar yanlış yorumlar yapabilirler.Olumlu tarafından baktığımızda ise,sizin bir Panter eniği tercih etmeniz gayet güzel bir şey. şimdiden hayırlı olsun.Çünkü gerçek bir safkan kangal sahibi olcaksınız daha ne olsun. Doğmamış eniğe kapora vermiş olmanızda çok anormal bir şey değil.Çünkü kardeşime yüzlerce enik başvurusu var.Bunların %90'ı kapora versede alamıyor.Hem sırada çok kişi olduğundan hemde kardeşim enik vereceği insanlar konusunda çok seçici davrandığından. Elinden geldiği kadar kangal köpeğinden anlayan yada O'nun değerini az çok bilen olmasına özen gösteriyor. aslında üzüldüm,çünkü mademki kardeşimden bir enik sözü aldınız,bu durumda kardeşimle ya tanışıyorsunuz, ya da en azından telefonda da olsa epey sohbet etmiş olmanız gerek. Buna rağmen bizim yada köpeklerimizin hakkında olumsuz ifadeler kullanmanızı inanın anlayamadım.
Çok merak ediyorum;siz gerçekten simsiyah bir kangal köpeği olabileceğine inanıyormusunuz?
Yorumları: 66
Konuları: 0
Aldığı Teşekkür: 0
(12-01-2013, Saat:04:30)PANTER KANGAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beyefendi hiç kusura bakmayın ama ben ne falcıyım ne de müneccim.Ben ısrarla rica ediyorumikendinizi tanıtın diye,siz de ısrarla önüme bulmaca koyuyorsunuz kendiniz bulun diye.Sözleriniz göre ankader kurucukarından biri olduğunuzu varsayıyorum.Bu durumda Lütfullah bey,Oktuğ bey veya Zafer beysiniz.İyi en azından yetmiş milyondan sayı üçe düştü inşallah yakında bu üçlüden hangisi olduğunuzu da öğrenmek nasip olur.
Ben Oktuğ Erol, bu sayede zor da olsa size siteyi inceletmeyi başarabildiğim için mutluyum. Hepimizin de vekaleti birbirimizde mevcuttur, buradan kimin yazdığının önemi yoktur.
(12-01-2013, Saat:04:30)PANTER KANGAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Neyse,gelelim sözlerinize; bizim hiçbir zaman olmuş olayları hatırlamama yada değiştirerek anlatma gibi bir huyumuz olmadı,olamaz.Ben size ''ben hiçbir zaman mısırören köyünde it boğuşturmadım ve o köyde tarih boyunca bizim köpeklerimiz boğabilecek kalitede köpek olmadığını'' söyledim.Sözüm doğrudur ve arkasında duruyorum.Siz birilerinin size anlattığı yalan hikayelere inanmış ve onu doğru sanarak kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz.
1-Mısırörende Aziz Yüksek'i tanırım.Geçmişte kangal ağalarına çobanlık yapan,çobanlıkta kazandığını koyuna yatırım yapmış ve ağaların koyunculuğu bırakmasıyla koyunculuk yapmaya devam eden temiz sade bir vatandaştır.Koyunları dört dörtlüktür.Buna bir lafım yok.
2-Köpeğinin adı Talazmıdır yoksa başka bir şeymidir bilmem ama bizim köpeklerimizden daha üstün köpekleri olsaydı,bizim köpekler Mısırören'e değil,O'nun köpekleri bizim köye gezmeye gelirdi.Ama ne hikmetse geçmişte olduğu gibi halen bizim köpekler haftada bir Mısırören havuz beyyurdu,akpınar dolaşıp geliyorlar.Ama ben daha bu yaşıma kadar Mısırörenden bizim köye gelen köpek görmedim.
3-Bahsettiğiniz Ejder&Talaz olayını merak ettim araştırdım,öğrendim.Meğer bir tarihte birirlerinin *** etmeleri üzerine kardeşim Barış Ejder'i alıp Mısırörene götürmüş, Aziz Kivranın kapsının önünde atmışlar.Hem ayıp olmuş hemde yazık. Neden mi? ÇÜNKÜ AZİZ KİVRANIN TALAZI KENDİNİ EJDERDEN KURTARMAK İÇİN EVİN BALKONUNA ATMIŞ;EVİN İÇİNE GİRMEYE KALKMIŞ ve maç böylece sona ermiş.Şimdi siz isterseniz kulaktan dolma laflar yerine Aziz kivrayı arayıp ona sorsanız sanırım yaşından utanır ve yalan söylemeye inkar etmeye kalkışmaz.Zaten böyle bir konuda yalan söylemeyecek kadarda olgun,aklı başında iyi bir insandır.Bu iddianızın birirlerinin yalanına dayalı olduğu kesin ama ayıp olmamış mı?
Savaş bey ne yazık ki siz İstanbul’da iki köpeğiniz Panter ve Hektor kendilerinden epey küçük köpeklerden kaçtıkları zaman da orada sadece mangal yapmak amaçlı bulunduğunuzu ve köpeklerin sizin haberiniz olmadan zinciri kırıp dövüştüğünü ve sonradan ayırıldıklarını söylemiştiniz.
Aşil isimli köpeğinizle herkese meydan okuyup daha ilk maçında Quink Bozo’dan damızlık olabilecek hiçbir sürü köpeğinin yapmaması gereken bir şekilde son sürat kaçtığında da buradan kardeşinin sesini duydu, ona yardım etmek için yanına koştu demiştiniz. Ne yazık ki fazlaca reklam sayesinde bir sürü yanlış örnek üretilmekte ve sizde buna en büyük katkıyı yapmaktasınız. Aşil herşeyin görüntü olmadığına yaşayan en güzel örnektir bence. Yürek olmadığı vakit görüntü ne olursa olsun kaçınılmaz sonuç hep kaçmak olacaktır. Meydanı bırakan köpek aynı şey sürüsünün başında olsa bu sefer de sürüsünü bırakıp kaçacak veya koyunların arasına saklanacaktır.
Dolayısıyla gene boğulmuş olan köpeğiniz Ejder için de aynı iddiaları sunmanızı çok normal karşılıyorum. Temiz sade bir vatandaş dediğiniz ve ona arayıp sormamı ve doğru söyleyeceğine inandığınız kişinin video kayıtları mevcut, Türkiye’ye döndüğümde isterseniz yükleyebilirim ve hep beraber sizin kendisinin koluna nasıl yapışıp Tamam Emmi Tamam Emmi ayıralım köpekleri yoksa bizim ki ölecek dediğinizi anlatmasını izleyebiliriz. Hatta size çok güveniyor olmalı ki isterseniz arayın sorun inkar etmez bile diyordu. Talaz’ın neler yaptığı o yörede ki herkes tarafından biliniyor zaten. Yolunuz düşerse yoldan geçerken sorsanız bile size anlatabilirler.
Beyefendi Kargakalesi Mısırören arası hiç yoksa 30 kilometredir. Talaz’ın doğduğu Acıyurt 45 kilometre. Havuz, Beyyurdu, Akpınar gibi saydığınız köyleri de katarsak sizin köpekler haftada bir bu kadar yol yapıyorlarsa haftanın diğer kalanın da yatıyorlar herhalde. Sanırım sizin sürünüz yok ve köpekler koyunları korumak yerine ortalıkta dolaşmaktalar. Lütfen bir konudan bahsederken bizlerin de davardan anladığını, bir köpeğin günlük davar yanında veya davar olmadan ne kadar dolaşabileceğini bilen insanlar olduğumuzu unutmayın.
Talaz’ı bilmiyorum diyorsunuz ama ne hikmetse Japon belgeselcilerin sizin köyünüzde çektiği belgesel için düzenlenmiş olan Kangal Köpeği yarışmasında birinci seçilmiş, bunu da mı hatırlamıyorsunuz?
(12-01-2013, Saat:04:30)PANTER KANGAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 4-Ben ankaderin sitesinde resimleri yayınlanan hiçbir köpeğin panter soyu bir köpek olmadığından eminim.Bırakın panteri melezi dahi yok orada.O üç köpek hangileriyse ve panter olduğunu *** eden sahipleride her kim ise çıkıp söylesinler bakalım.Bu iddianız ispatlanmazsa yine çok ayıp olmuş olur.
5-Ben size ankader ne kadar umrumda değilse kif denilen şey de o kadar umrumda değil dedim.Çünkü ben kif'in de kangalı hiç tanımadığını, bilmediğini görüyorum zaten.Dolayısıyla belirledikleri yanlış standartlar içinde Panter olmama sı da gayet normal olur.
Beyefendi sizde Yozgat’a sattığınız Zana isimli bir kancık var mıydı yok muydu? Çoban arkadaşlar Allah’ın dağında isminizi verip, bu köpeği ondan getirdik şeklinde hangi sebepten ötürü yalan beyanda bulunsunlar? Zana’yı hatırlamazsanız sahibinin adını verip sizi telefonda da görüştürebilirim.
Ankader tarihte ki Kangal için gerçekleştirilmiş olan ilk bilimsel araştırmayı yapmış bir kurumdur. İnanın kullanılan köpekler için de sadece sizden hiçbiri kangal değil şeklinde bir yorum aldık. Türkiye’de tanıdığınız bu işle ciddi anlamda ilgilenen ne kadar insan varsa olumsuz yorumda bulunmayı bırakın Kangal’ın tanınması adına yapılmış olan ilk ciddi ve bilimsel çalışmayı desteklediler. Yorumlarınız olumsuz da olsa saygı duyuyoruz.
(12-01-2013, Saat:04:30)PANTER KANGAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 6-İleri sürdüğünüz iddiaların hepsi yanlış bilgilere dayalı olabilir.Ancaak;kardeşimle olan enik alışverişinizi burada herkesin okuduğu bir yerde ifade etmeniz hiç hoş değil.Bundan da önemlisi,ifadenizde sanki kaporaya rağmen eniğin teslimatında bir sorun varmış gibi algılanabilir.Sizi ve kardeşimi tanımayan insanlar yanlış yorumlar yapabilirler.Olumlu tarafından baktığımızda ise,sizin bir Panter eniği tercih etmeniz gayet güzel bir şey. şimdiden hayırlı olsun.Çünkü gerçek bir safkan kangal sahibi olcaksınız daha ne olsun. Doğmamış eniğe kapora vermiş olmanızda çok anormal bir şey değil.Çünkü kardeşime yüzlerce enik başvurusu var.Bunların %90'ı kapora versede alamıyor.Hem sırada çok kişi olduğundan hemde kardeşim enik vereceği insanlar konusunda çok seçici davrandığından. Elinden geldiği kadar kangal köpeğinden anlayan yada O'nun değerini az çok bilen olmasına özen gösteriyor. aslında üzüldüm,çünkü mademki kardeşimden bir enik sözü aldınız,bu durumda kardeşimle ya tanışıyorsunuz, ya da en azından telefonda da olsa epey sohbet etmiş olmanız gerek. Buna rağmen bizim yada köpeklerimizin hakkında olumsuz ifadeler kullanmanızı inanın anlayamadım.
Çok merak ediyorum;siz gerçekten simsiyah bir kangal köpeği olabileceğine inanıyormusunuz?
Beyefendi benim elimde bir tane bile Panter soyu köpek bulunmamakta. Şerkan sonrası Panterlerin de ne derece saf oldukları zaten tartışılır. Soyun genetik bozukluklarını herkes biliyor ve kabul ediyor zaten. Kalça sorunları, dillerinin bağlı çıkması ve alt çenenin geride olması başlıca sorunlardır. Eminim sizde bunun farkındasınızdır zira bütün Panter soyu besleyenler türlü defalar bunları çeşitli ortamlarda dile getirmişlerdir. Bunların ortada konuşulmaması bilinmemesi anlamına gelmez.
Enik alışverişi konusu ise kardeşinizle Lütfullah bey arasında geçmiş bir olaydır. Kendisine sorabilirsiniz. Kapora alıp enik vermemek sizce ne derece doğrudur bilemiyorum ama bir söz verilmişse sözünü tutmakta en büyük erdemdir. Benimle ne kardeşinizin ne de sizin herhangi bir alışverişi olmamıştır ama bir çok insandan aynı şikayeti sık sık duymaktayız. Kapora veren insanların %90 gibi bir oranının enik alamaması olayını ise kusura bakmayın ben anlayamadım.
Son olarak Kara Kangal olur mu olmaz mı konusunu sizinle tartışabilmemiz için sizin de Panterler dışında diğer Kangallardan haberdar olmanız, hayvanların genetiği konusunda araştırma yapıp bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Yani hayvanlara rengini veren hangi gendir, alalık nasıl olur, çaparlık nasıl oluşur vs gibi konular gördüğüm kadarıyla size çok uzak. Ön yargılı olmak yerine biraz araştırma yapabilirsiniz. İnternet bize her türlü bilgiyi sunuyor, yeter ki araştırıp okuyalım.
Yorumları: 1,549
Konuları: 65
Aldığı Teşekkür: 5
(14-01-2013, Saat:04:15)bulkutta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aşil isimli köpeğinizle herkese meydan okuyup daha ilk maçında Quink Bozo’dan damızlık olabilecek hiçbir sürü köpeğinin yapmaması gereken bir şekilde son sürat kaçtığında da buradan kardeşinin sesini duydu, ona yardım etmek için yanına koştu demiştiniz. Ne yazık ki fazlaca reklam sayesinde bir sürü yanlış örnek üretilmekte ve sizde buna en büyük katkıyı yapmaktasınız. Aşil herşeyin görüntü olmadığına yaşayan en güzel örnektir bence. Yürek olmadığı vakit görüntü ne olursa olsun kaçınılmaz sonuç hep kaçmak olacaktır. Meydanı bırakan köpek aynı şey sürüsünün başında olsa bu sefer de sürüsünü bırakıp kaçacak veya koyunların arasına saklanacaktır.
oktuğ erol,
sana TALAZ aslınd aadı BOZİT olan kopegı verdıgıme BİN PİŞMAN ETTİGİN GÜNLERDEN BİRİSİ DAHA.
SÜRÜ KORUMA KOPEGININ EN BÜYÜK ÖZELLIGI SONCULUK İSE,TURKIYEDEKI SENIN BESLEDIGIN ITLER DAHİL HIC BIR KANGAL SÜRÜ KORUMA KOPEGI DEGIL.
BEYINSIZ ,KOYUN İTİ NE ANLAR MEYDANDA SONCULUKTAN?
yaw be allahın KELLERSPOR u,
sen hayatında AŞİL İLE YANYANA GELEBİLECEK BİR KOPEK KAPINDA ,( BENIM SANA VERDIKLERIM HARICINDE) BESLEDIN MI ?
URETEMEDIGINI,URETEMEYECEGINI ZATEN 8-10 SENE DE BIZLEREDE HERKESEDE ISPAT ETTIN.
AŞİL SENIN KAPINA SIÇAN TÜM KANGAL CINSI KOPEKLERDEN DAHA İYİ BIR KOPEK,MEYDAN İŞİNDE OLMAYABİLİR,AMA SÜRÜ KORUMA DA SENIN KAPINDA ŞU AN O KALITEDE BIR KOPEK YOK.
HIC BIR TARIHTE DE OLMAYACAK.
BENDEN GÖTURDUKLERINI SAYMIYORUM.
BUGUN TÜM DUNYA,SÜRÜ KOPEGININ MEYDANDA BOGUSMAYACAGINI BİLİR.
BOGUS ISINE GELINCE,
SAVAS ABIDE EN AZINDAN SAHAYA CIKACAK YÜREK VAR,
PEKİ KELLERSPOR??????????
SANA SORUYORUM KELLERSPOR???
SENDE SAHAYA ÇIKARABİLECEĞİN BİR KÖPEK VARMI ?
VARMI SENDE O GÖT?
ADAM CIKMIS MAC YAPMIS,KAZANMIS KAYBETMIS SANA GİREN CIKAN NE KELLERSPOR?
ÇAKMA SECERE ILE TURKİYEYI KAZAKISTAN ÇIKMASI TENEKELERLE DOLDURDUN.
HEPSININ AKIBETIDE BELLI.
NERDESIN KELLERSPOR?
NEYI ANLAMIYORUM BİLİYORMUSUNUZ BEYLER?
A. S.KMEZ,GÖ. S.KMEZ YAR.AK PAZARINDA GEZERLER.
Suskunluğumun sebebi Asaletimdendir.Lakin her lafa verecek cevabımız vardır.Lafa bakarım lafmı diye,birde söyleyene bakarım Adam mı diye?
Mevlana
Minik Baron sen şu Gangnam Style dansını yapanlardan çok daha iyi kıvırırsın, ben anlamam o işlerden. Savaş abi, Savaş abi...bırak koçum bu yalakalıkları artık az adam ol.
Herkes kimin neler yaptığını, neler ürettiğini biliyor meraklanma sen. Burada başka şeyler tartışıyoruz.
Yok kelmiş, yok köpeklerimin hepsini sen vermişsin bırak artık bunları. Ben sana Şişko diyormuyum, Kel diyormuyum, Cüce 1.5 metre boyun var diyormuyum? Olabilir insanın saçı olur saçı olmaz, Allah hepimizi bir şekilde yaratmış. Mühim olan dışının değil içinin güzel olması ama sen bunu bir türlü anlayamadın. Ben kelim, kendimle de barışığım. Senin de beline kadar saçın var mübarek, çok yakışıklısın.
Esas senin götün yiyorsa elini vicdanına koy, resimlere bak ve söyle bakalım ANKADER çalışmasında kullanılan köpeklere Savaş abin hiçbiri Kangal değil dedi. Sen ne düşünüyorsun? Ama eski akn gibi ol, bırak benimle olan meselelerini iki dakka kıvırmadan yorum yaz. Yaz bakalım Kara Kangal olur mu olmaz mı onları konuşalım.
Yorumları: 796
Konuları: 17
Aldığı Teşekkür: 1
Çok şükür adınızı söyleyebilme cesaretini gösterdiniz.Bu kadar yalan ve yanlışı söyleyebilen birinin adını duymak ne hoş.Başkalarını bilmem ama ben sizin kangaldan hiç alamadığınızı ve çok rahat yalan konuşabilen biri olduğunuzu öğrenmiş oldum.Sizi bu kadar yalan konuşturan şey nedir acaba? Ciddi bir çıkar falan olabilirmi?
Yalan 1- Ben hiçbir zaman Panter&Hektor İstanbulda zinciri kırıp boğuştu demedim. Yıllardır bu konuda yazdığımı bir kez daha yazayım; Panter ve Hektor orada benim bilgim dışında atıldı Mehmet Gökay ve kardeşimin benim haberim olmadan maç başlattıklarını yazdım.Siz bu cümleyi nasıl öyle anladınız? anlayış kıtlığımı? yoksa öyle yalan sunma ihtiyacımı?
Yalan 2-Aşil'in neden kaçtığı konusundaki lafımın arkasındayım.Ancak siz aklınızın ermediği ve anlamadığınız konular olduğu için aşilin kurttanda böyle kaçacağı yalanını söylüyorsunuz. Aşil tek başına kurt boğmuş bir köpektir.Ancak bunu sizin gibi kangaldan anlamayan birine anlatmak mümkünmü?Nasıl olduda bu yalanınızı bir yalan senaryoyla süslemediniz? Sizde aşilin kurttan kaçıp sürü içine saklandığını gösteren video yokmu? vardır mutlaka hadi bizi üzmeyinde onuda yayınlayın.
Yalan 3-Bu yalanınız epey büyük bir yalan.Ben size diyorumki, ben hiçbir zaman mısırören köyünde köpek boğuşturmadım.Kardeşim boğuşturmuş,onuda öğrendim Aziz beyin köpeği evin balkonuna çıkmış.Siz hala yalan senaryonuza birde benim ağzımdan çıkmış gibi cümle ekliyorsunuz.ŞİMDİ BALTAYI TAŞA VURDUNUZ OKTUĞ BEY, içinde benim olduğum, Aziz beye tamam emmi falan dediğim ve sözde bizim köpeğin ölecek gibi olduğunu gösteren bir video yayınlarsanız ben tüm köpekçi dünyasından özür dileyeceğim.AMAAA, BU VİDEOYU YAYINLAMAZSANIZ SİZ İNSANLARIN GÖZÜNDE YALANCI;İFTİRACI VE KÜÇÜK BİR ADAM OLDUĞUNUZU TESCİL ETMİŞ OLACAKSINIZ.Yalnız şunu unutmayın ve zannetmeyin ki; burası sanal alem ben iki yalan yazarım,insanlar hakkında kişilik haklarını zedeleyeci laflar ederim ne olacak sanki Savaş Çiçek bana ne zarar verebilir? Oktuğ bey Türkiye Cumhuriyetinin kanunları var,bilişim suçları diye bir suç türü var.Hiçbir suçun cezasız olmadığını da sanırım az çok bilirsiniz. Ayrıca kardeşim hakkında ileri sürdüğünüz kapora alıp enik vermediği şeklindeki yalan ve iftiranın da cezasız olmadığını hatta iyi bir cezası olduğunu da size hatırlatırım.Bu yüzden size bir şans veriyorum ve yalan söylediğinizi itiraf ederek, özür dilerseniz bu şikayet hakkımı kullanmayabilirim.Takdir sizin.
Yalan 4-Buna yalan değilde bilgisizlik ve sallama demek daha doğru olur.Benim köyüm ile Mısırören köyü arasındaki mesafe araç yolu ile iki yoldan gidilir.1.yol 19 km. 2.yol 17 km.dir. Ancak köpekler araç kullanmadıkları ve bu yolları kullanmadıkları için kesitrmeden dere tepe aşıp gittikleri için onların gittiği yol 10-11 km civarındadır.bir köpek biraz yürüyerek,biraz koşarak bu mesafeyi 30-40 dakikada gider.Tabi sizin gibi kangaldan ve köpekten anlamayan insanlar bunu bilemez.Siz davardan bahsederken davarı ancak belgesellerde görürsünüz ve canlısını ancak kesip yediğinizde görürsünüz.Siz davarı ne bilirsiniz?Soruyorum siz hiç davara gittinizmi?hiç dağda günlerce davarla yatıp kalktınızmı?Bir yalanda bunun için söyleyin sizin için yalan söylemek çok kolay.Gelin siz bir gece bir davarı güdün,ertesi sabahta davar neysede siz kendiniz telef olmadan geri eve gelin ben yukarda yazdığım tüm insanlardan ve sizden özür dilemeye hazırım.Ama bunu yapmanızın mümkün olmadığını adım gibi biliyorum. Siz ancak,köpek çiftliklerinde köpekere uzaktan bakar,köpeklerin tüm bakımlarını bir hizmetliye yaptırır,sonrada ankader gibi bir dernek kurarsınız,jipe biner köpek uzmanı edalarıyla bir yerlere köpek bakmaya gidersiniz,sonra da klavye başına geçip bir yığın yalan ve iftirayla bu işin emekçisi insanlara dil uzatırsınız.Oktuğ beyefendi sizin gibilere ancak yazıklar olsun denir.
yalan -5 Japon belgeseli için bir yığın köpeği oraya toplatan benim,o köpeklere belgesel film için sözde yaptırılan yarışmayı düzenleyende benim.Orada köpekler gerçek bir yarışmaya girmedi.filmin senaryosu gereği o köpeklerde adeta oyuncu olarak sahneye çıktılar. Sözde verilen derece ve ödüllerde film için yapıldı.Köpek sahibi arkadaşlarımızın zahmetleri karşılığında da her köpek sahibine altın ödülleri verildi.Altınlarıda ben kendi paramla aldım sizin haberiniz varmı?O film için yalancıktan yapılan yarışmada senin Talaz varmıydı yokmuydu onuda bilmem.
yalan 6-Benim şu an bir tane dahi kangalım yok.Ne panter ne de başka soy. Ama siz panterler için kalça çıkığı,çene bozukluğu gibi iftiralarda bulunduğunuz için buna cevap vermek zorundayım.Kardeşim Barışta şu an on tane civarında panter soyu kangal var. sizin DNA'cı kangal uzmanı dediğiniz uzmanlardan üç beş tane alın gelin.Bir tanesinde fiziki bir arızadan söz etsinler,ben değil kardeşim herkesin gözü önünde o köpeklerinin tamamının kafasına sıkar ve kaldırır atar.Bu yalanınıza inanıyorsanız ve ispatlamaya varsanız hodri meydan.Buyurun gelin. Ama ispatlayamazsanız yalancılığınız bir kez daha tescillenmiş olur,bu bana yeter.
yalan 7-Benim kardeşimin kapora aldığı insanların %90'ına enik vermediği şeklindeki iftira niteliğindeki yalanınızdan utanmalısınız.Bu yalanınız için yukarıda sizi uyarmıştım.En kısa zamanda özür dileyin ve yalan konuştuğunuzu itiraf edin.Ya çıkın bana kardeşimin kimlerden kapora aldığını ve bunların hangilerinin kaporasını aldığı halde enik vermediğini derhal ispatlayın.Yoksa sizi yalnızca iftira etmekten şikayet etmekle kalmam.Benim kardeşimin kimsenin altıyüz lirasına ihtiyacı yok.Her yıl en az beş altı eniğini hediye eden bir adamın kapora alıp enik vermediğini söyleyebilmeniz çok ayıp.yazıklar olsun.Kardeşimin enik satışlarından elde ettiği üç kuruş gelire göz diktiyseniz bunu kardeşime iftira ederek değil, ondan daha iyilerini üreterek yapın. Eğer ismini verdiğiniz Lütfullah bey gerçekten kapora göndermiş ve enik bekliyorsa bunun tek nedeni sıranın Lütfullah beye gelmediğindendir. Yoksa başka hiçbir nedeni olamaz.
yalan 8-Yazınızın son paragrafında hala kara kangal saçmalığını sürdürme gayreti içindesiniz. Sizin köpekler hakkında bilgileri nereden öğrendiğinizi açıkça yazmışsınız.Kusura bakmayın ama ben kangalı internetten öğrenip internetten kangal bilgiçliği yapan biri değilim. sizin kara kangal dediğiniz şey siyah zağarla kangal yada benzer bir çoban köpeği eşleşmesinden çıkması mutemel bir melezdir,kırmadır.fiziki büyüklük ve görünüş kangal, renk ve tüy yapısı zağar al sana kara kangal.siz böyle kara kangalların hayrını görün ve bol bol üretin.
Oktuğ beyefendi,yukarıda bir çok bölümde yaptığım uyarıları tekrar ediyorum.yalan ve yanlış bilgiler içeren anlatımlarınız için özür dilemek yada yalanlarınıza ve iftiralarınıza devam etmek tercih sizin.Ama o yalanınızda adı geçen videoyu acilen yayınlayın yoksa yasal süreci derhal başlatacağıma emin olun.
Son olarak bir de benim sizden ricam var; Şu an kardeşimin çiftliğinde yalnızca bir tane yetişkin erkek köpek var.Deli Panter. Hani şu bizim Panteri Hektoru boğan köpekler varya o köpeklerden yada sizin bildiğiniz en iyi diye düşündüğünüz üç meydancı köpeği alıp gelin. sabah biriyle,öğlen biriyle,akşamada biriyle olmak üzere Deli Panteri üçüne de atmaya hazırım.Deli Panter kardeşimin ama sanırım böyle bir şeye hiç hayır demez,hatta bayılır. Birine yenilmesi bir yana,birinde yorulsun devam etmesin,beraberlik gibi birşey olsun tüm sözlerim için özür dileyeceğim ve siz gerçek kangal uzmanısınız biz bu işten anlamıyoruz diyeceğim. Birde sizin yanınızda panterleri salacağım onlar geçip gidecekler sizde jipinizle takip edin,bakın bakalım ne kadar zamanda ve hangi köyleri dolaşıp gelecekler? o ziyaret ettikleri köylerdeki köpekler onları görünce neler yapıyorlar falan filan. kamerasız gelmeyin çünkü tekrarı yok bunun hiç olmazsa geri döndüğünüzde oturup zevkle ve hayranlıkla izleyeceğiniz,hayatınızda görmediğiniz ve göremeyeceğiniz,aklınıza durgunluk verecek görüntüler olacak.Yazdıklarınıza kızdığıma bakmayın.Biz misafirperver bir aileyiz.Kapımıza gelene hiçbir nedenle kötü davranmayız.Aksine dört dörtlük ağırlar ve yolcu ederiz. Teklif benden tercih sizin.Ama lütfen şu yalan ve yanlış yazıları yazmaktan vazgeçin. sevgilerimle.
Çok şükür adınızı söyleyebilme cesaretini gösterdiniz.Bu kadar yalan ve yanlışı söyleyebilen birinin adını duymak ne hoş.Başkalarını bilmem ama ben sizin kangaldan hiç alamadığınızı ve çok rahat yalan konuşabilen biri olduğunuzu öğrenmiş oldum.Sizi bu kadar yalan konuşturan şey nedir acaba? Ciddi bir çıkar falan olabilirmi?
Yalan 1- Ben hiçbir zaman Panter&Hektor İstanbulda zinciri kırıp boğuştu demedim. Yıllardır bu konuda yazdığımı bir kez daha yazayım; Panter ve Hektor orada benim bilgim dışında atıldı Mehmet Gökay ve kardeşimin benim haberim olmadan maç başlattıklarını yazdım.Siz bu cümleyi nasıl öyle anladınız? anlayış kıtlığımı? yoksa öyle yalan sunma ihtiyacımı?
Yalan 2-Aşil'in neden kaçtığı konusundaki lafımın arkasındayım.Ancak siz aklınızın ermediği ve anlamadığınız konular olduğu için aşilin kurttanda böyle kaçacağı yalanını söylüyorsunuz. Aşil tek başına kurt boğmuş bir köpektir.Ancak bunu sizin gibi kangaldan anlamayan birine anlatmak mümkünmü?Nasıl olduda bu yalanınızı bir yalan senaryoyla süslemediniz? Sizde aşilin kurttan kaçıp sürü içine saklandığını gösteren video yokmu? vardır mutlaka hadi bizi üzmeyinde onuda yayınlayın.
Yalan 3-Bu yalanınız epey büyük bir yalan.Ben size diyorumki, ben hiçbir zaman mısırören köyünde köpek boğuşturmadım.Kardeşim boğuşturmuş,onuda öğrendim Aziz beyin köpeği evin balkonuna çıkmış.Siz hala yalan senaryonuza birde benim ağzımdan çıkmış gibi cümle ekliyorsunuz.ŞİMDİ BALTAYI TAŞA VURDUNUZ OKTUĞ BEY, içinde benim olduğum, Aziz beye tamam emmi falan dediğim ve sözde bizim köpeğin ölecek gibi olduğunu gösteren bir video yayınlarsanız ben tüm köpekçi dünyasından özür dileyeceğim.AMAAA, BU VİDEOYU YAYINLAMAZSANIZ SİZ İNSANLARIN GÖZÜNDE YALANCI;İFTİRACI VE KÜÇÜK BİR ADAM OLDUĞUNUZU TESCİL ETMİŞ OLACAKSINIZ.Yalnız şunu unutmayın ve zannetmeyin ki; burası sanal alem ben iki yalan yazarım,insanlar hakkında kişilik haklarını zedeleyeci laflar ederim ne olacak sanki Savaş Çiçek bana ne zarar verebilir? Oktuğ bey Türkiye Cumhuriyetinin kanunları var,bilişim suçları diye bir suç türü var.Hiçbir suçun cezasız olmadığını da sanırım az çok bilirsiniz. Ayrıca kardeşim hakkında ileri sürdüğünüz kapora alıp enik vermediği şeklindeki yalan ve iftiranın da cezasız olmadığını hatta iyi bir cezası olduğunu da size hatırlatırım.Bu yüzden size bir şans veriyorum ve yalan söylediğinizi itiraf ederek, özür dilerseniz bu şikayet hakkımı kullanmayabilirim.Takdir sizin.
Yalan 4-Buna yalan değilde bilgisizlik ve sallama demek daha doğru olur.Benim köyüm ile Mısırören köyü arasındaki mesafe araç yolu ile iki yoldan gidilir.1.yol 19 km. 2.yol 17 km.dir. Ancak köpekler araç kullanmadıkları ve bu yolları kullanmadıkları için kesitrmeden dere tepe aşıp gittikleri için onların gittiği yol 10-11 km civarındadır.bir köpek biraz yürüyerek,biraz koşarak bu mesafeyi 30-40 dakikada gider.Tabi sizin gibi kangaldan ve köpekten anlamayan insanlar bunu bilemez.Siz davardan bahsederken davarı ancak belgesellerde görürsünüz ve canlısını ancak kesip yediğinizde görürsünüz.Siz davarı ne bilirsiniz?Soruyorum siz hiç davara gittinizmi?hiç dağda günlerce davarla yatıp kalktınızmı?Bir yalanda bunun için söyleyin sizin için yalan söylemek çok kolay.Gelin siz bir gece bir davarı güdün,ertesi sabahta davar neysede siz kendiniz telef olmadan geri eve gelin ben yukarda yazdığım tüm insanlardan ve sizden özür dilemeye hazırım.Ama bunu yapmanızın mümkün olmadığını adım gibi biliyorum. Siz ancak,köpek çiftliklerinde köpekere uzaktan bakar,köpeklerin tüm bakımlarını bir hizmetliye yaptırır,sonrada ankader gibi bir dernek kurarsınız,jipe biner köpek uzmanı edalarıyla bir yerlere köpek bakmaya gidersiniz,sonra da klavye başına geçip bir yığın yalan ve iftirayla bu işin emekçisi insanlara dil uzatırsınız.Oktuğ beyefendi sizin gibilere ancak yazıklar olsun denir.
yalan -5 Japon belgeseli için bir yığın köpeği oraya toplatan benim,o köpeklere belgesel film için sözde yaptırılan yarışmayı düzenleyende benim.Orada köpekler gerçek bir yarışmaya girmedi.filmin senaryosu gereği o köpeklerde adeta oyuncu olarak sahneye çıktılar. Sözde verilen derece ve ödüllerde film için yapıldı.Köpek sahibi arkadaşlarımızın zahmetleri karşılığında da her köpek sahibine altın ödülleri verildi.Altınlarıda ben kendi paramla aldım sizin haberiniz varmı?O film için yalancıktan yapılan yarışmada senin Talaz varmıydı yokmuydu onuda bilmem.
yalan 6-Benim şu an bir tane dahi kangalım yok.Ne panter ne de başka soy. Ama siz panterler için kalça çıkığı,çene bozukluğu gibi iftiralarda bulunduğunuz için buna cevap vermek zorundayım.Kardeşim Barışta şu an on tane civarında panter soyu kangal var. sizin DNA'cı kangal uzmanı dediğiniz uzmanlardan üç beş tane alın gelin.Bir tanesinde fiziki bir arızadan söz etsinler,ben değil kardeşim herkesin gözü önünde o köpeklerinin tamamının kafasına sıkar ve kaldırır atar.Bu yalanınıza inanıyorsanız ve ispatlamaya varsanız hodri meydan.Buyurun gelin. Ama ispatlayamazsanız yalancılığınız bir kez daha tescillenmiş olur,bu bana yeter.
yalan 7-Benim kardeşimin kapora aldığı insanların %90'ına enik vermediği şeklindeki iftira niteliğindeki yalanınızdan utanmalısınız.Bu yalanınız için yukarıda sizi uyarmıştım.En kısa zamanda özür dileyin ve yalan konuştuğunuzu itiraf edin.Ya çıkın bana kardeşimin kimlerden kapora aldığını ve bunların hangilerinin kaporasını aldığı halde enik vermediğini derhal ispatlayın.Yoksa sizi yalnızca iftira etmekten şikayet etmekle kalmam.Benim kardeşimin kimsenin altıyüz lirasına ihtiyacı yok.Her yıl en az beş altı eniğini hediye eden bir adamın kapora alıp enik vermediğini söyleyebilmeniz çok ayıp.yazıklar olsun.Kardeşimin enik satışlarından elde ettiği üç kuruş gelire göz diktiyseniz bunu kardeşime iftira ederek değil, ondan daha iyilerini üreterek yapın. Eğer ismini verdiğiniz Lütfullah bey gerçekten kapora göndermiş ve enik bekliyorsa bunun tek nedeni sıranın Lütfullah beye gelmediğindendir. Yoksa başka hiçbir nedeni olamaz.
yalan 8-Yazınızın son paragrafında hala kara kangal saçmalığını sürdürme gayreti içindesiniz. Sizin köpekler hakkında bilgileri nereden öğrendiğinizi açıkça yazmışsınız.Kusura bakmayın ama ben kangalı internetten öğrenip internetten kangal bilgiçliği yapan biri değilim. sizin kara kangal dediğiniz şey siyah zağarla kangal yada benzer bir çoban köpeği eşleşmesinden çıkması mutemel bir melezdir,kırmadır.fiziki büyüklük ve görünüş kangal, renk ve tüy yapısı zağar al sana kara kangal.siz böyle kara kangalların hayrını görün ve bol bol üretin.
Oktuğ beyefendi,yukarıda bir çok bölümde yaptığım uyarıları tekrar ediyorum.yalan ve yanlış bilgiler içeren anlatımlarınız için özür dilemek yada yalanlarınıza ve iftiralarınıza devam etmek tercih sizin.Ama o yalanınızda adı geçen videoyu acilen yayınlayın yoksa yasal süreci derhal başlatacağıma emin olun.
Son olarak bir de benim sizden ricam var; Şu an kardeşimin çiftliğinde yalnızca bir tane yetişkin erkek köpek var.Deli Panter. Hani şu bizim Panteri Hektoru boğan köpekler varya o köpeklerden yada sizin bildiğiniz en iyi diye düşündüğünüz üç meydancı köpeği alıp gelin. sabah biriyle,öğlen biriyle,akşamada biriyle olmak üzere Deli Panteri üçüne de atmaya hazırım.Deli Panter kardeşimin ama sanırım böyle bir şeye hiç hayır demez,hatta bayılır. Birine yenilmesi bir yana,birinde yorulsun devam etmesin,beraberlik gibi birşey olsun tüm sözlerim için özür dileyeceğim ve siz gerçek kangal uzmanısınız biz bu işten anlamıyoruz diyeceğim. Birde sizin yanınızda panterleri salacağım onlar geçip gidecekler sizde jipinizle takip edin,bakın bakalım ne kadar zamanda ve hangi köyleri dolaşıp gelecekler? o ziyaret ettikleri köylerdeki köpekler onları görünce neler yapıyorlar falan filan. kamerasız gelmeyin çünkü tekrarı yok bunun hiç olmazsa geri döndüğünüzde oturup zevkle ve hayranlıkla izleyeceğiniz,hayatınızda görmediğiniz ve göremeyeceğiniz,aklınıza durgunluk verecek görüntüler olacak.Yazdıklarınıza kızdığıma bakmayın.Biz misafirperver bir aileyiz.Kapımıza gelene hiçbir nedenle kötü davranmayız.Aksine dört dörtlük ağırlar ve yolcu ederiz. Teklif benden tercih sizin.Ama lütfen şu yalan ve yanlış yazıları yazmaktan vazgeçin. sevgilerimle.
Savaş bey bunların hepsinin de ispatı çok basit, siz herşeyi çok güzel anlıyorsunuz ama türlü bahanelerle savuşturma gayreti içine giriyorsunuz. Elbette ki avukat olmanızın bunda payı büyük, epeyce de bir avukatlık filmi izlemişsiniz belli ki.
Kışkırtıcı yorumlarınızdan rica ederim vaz geçin, yok cesaretmiş yok yalanmış bu tip şeyler sizin gibi bir avukata yakışmıyor. Söylediklerimi de gene rica ederim avukatlık huyunuz gereği çarpıtmayın ki konu uzamasın.
Şimdi beni yalan söylemekle suçladığınız 1. konu hakkında sizin yazdıklarınız hala bu sitede ki aşağıda linkini verdiğim forum başlığında durmakta. Merak edenler okuyabilir.
Maçı izleyen arkadaşlar Barfo Panter ve Aşil Hektor maçlarından bahsediyorlar, siz ise tam tersi Aşil ile Panterin, Barfo ile de Hektorun maç yaptığını savunuyorsunuz. Yanlış daha buradan başlıyor. Her neyse beni yalancılıkla suçlamadan evvel lütfen açın neler yazdığınızı bir daha okuyun.
İkinci yalanım dediğiniz Aşil konusunda ise eğer sizde kabul ederseniz bende sizin evinin içine kaçtı dediğiniz Talaz'ın şu an 10 yaşında bir oğlu var. Ne zaman isterseniz sizin Aşil'inizle beraber kararlaştıracağımız bir yerde salabiliriz.
Üçüncü yalanım olarak sunmaya çalıştığınız konu için Aziz beyin kendi ağzından anlattıklarını istemeniz halinde Türkiye'ye döndüğümde size yollayabileceğimdir. Bunu neden uzatıyorsunuz anlamıyorum. O maçın hikayesini akn Tülübaş'ta canlı olarak dinlemiştir. Size de Savaş abi dediğine göre samimi olduğunuzu düşünüyorum. İsterseniz ona da sorabilirsiniz. Son bir sorum olacak, Talaz'la maç yapıp evin içine kaçırttığını *** ettiğiniz Ejder isimli köpeğinizin anası ve babası kimdir bana söyleyebilirmisiniz?
Dördüncü yalana gelince inşallah köpeklerimizle beraber size misafir olduğumuzda beraberce o yöreyi gezer birlikte mesafeleri kontrol ederiz. Ama sizi çok büyük bir yanlışın içinde görüyorum. Ne yazık ki bizi sizin oralara sadece parasıyla köpek almaya gelen insanlarla aynı kefeye koyuyorsunuz. bu talihsiz açıklamalarınızı yazmadan evvel sizi biraz hakkımızda araştırma yapmaya davet ediyorum ve koyundan anlamama, yok davar yaydınmı, yok uzaktan köpekleri izlersiniz anca gibi talihsiz yorumlarınızı hiç yapmadınız sayıyorum.
Beşinci konuyu neden yalan olarak yazdınız onuda anlamıyorum. Talaz birinci seçilmiş ama siz hatırlamıyor olabilirsiniz. Nasıl yalan oluyormuş hala anlamadım.
Altıncı konuyu da anlamak mümkün değil. Bir gün çıkıyorsunuz Panter soyu köpeklerle bir alakam kalmamıştır yazıyorsunuz. Elimde bir tane bile köpeğim yok diyorsunuz ama bana meydan okuyorsunuz. Köpeğiniz olmadan sizi kim kaale alabilir anlamadım. Onun dışında Panter besleyen herkes, kardeşiniz de dahil genetik sorunlarını biliyor. Elbette ki elinde sorunlu köpekleri tutmamıştır ve onları bir şekilde yok etmiştir. Ama daha geçen gün Sivastan diğer bir yetiştirici arkadaşa Aşil'in bir kızı için dili bağlı olduğundan dolayı eniklerini yalayamadığını ve dilinin altını keserse bunun düzeleceğini söylüyordu. Almanya'ya sattığınız bir çok Panter soyu köpeğin kalça röntgenlerinde ileri derece de çıkıklık söz konusu. İzmir'e, Ankara'ya ve Almanya'ya sattığınız köpeklerin hemen hemen hepsinin eniğinde alt çene geriliği çıkmakta. Bunlar iftira değil hepsi gerçektir. Köpekler hayattadır. Birazcık araştırma yaparsanız kimlerde öğrenirsiniz. Bu hataların sizde farkındasınız ama yüreklilik edip yazamıyorsunuz ne yazık ki. Hepimiz hata yapabiliriz, aciz kullarız çünki. Hatasını kabul edip, bir daha yapmamak ise en büyük erdemlerdendir. Boşu boşuna savunmak yerine üretiminizi düzeltseniz bu tip yazışmalara da gerek kalmaz zaten.
Yedinci konu kapora konusu, Savaş bey nerde gördünüz siz 3 sene önceden kapora alındığını? Ben size isim verdim hala bana isim soruyorsunuz. Yok çok ayıpmış, yazıklar olsunmuş, geçin bu beylik lafları, kapora alıp 3 senedir enik nasıl verilmiyor onu açıklayın madem kardeşinizi savunmak istiyorsunuz.
Sekizinci konu Kara Kangal konusunu biz bilimsel olarak kanıtladım diyorum hala bana saçmalık diyorsunuz. Varsın olsun saçmalık, inşallah başka insanlarda bu şekilde saçmalarlar da memleket sonunda şu Kangal nasıl olmalıdır işini çözer.
Gelelim son paragrafınıza, şu ana kadar benden yaşça büyük olmanızdan ötürü size olan saygımı koruduğumu düşünüyorum. Ama iş yasal süreç falan gibi laflara gelirse o zaman bende derim ki BENİM HAKKIMDA YASAL SÜREÇ BAŞLATMAYAN NAMERTTİR. Buyrın Savaş bey ne hakkında nasıl bir yasal süreç başlatacaksanız başlatın. Dört gözle bekliyorum.
Aynı köpeğe 3 tane ayrı köpek salmak gibi bir adaletsizlik olamaz. Siz belirleyin 3 köpek ben size 3 köpek çıkartırım. Dediğim gibi Aşil 2005 doğumlu, bende Talaz'ın 2003 doğumlu bir oğlu mevcut mesela. Maçlardan biriri o olabilir. Gene Talaz'ın soyundan 2 tane de genç köpek getiririz 3 köpeğe karşı sizin 3 köpeğiniz karşılaşabilir. Ama sizin elinizde hiç köpek olmadan bunu nasıl yapacağız çok merak ediyorum zira ben kendi köpeğimi getireceksem ve bunlar benim kendi ürettiğim soydan, kendi elime doğan köpekler olacaklarsa aynı şeyi karşı taraftan da beklerim. Birde hepsinin kangal olduğu konusunda kimsenin şüphe etmemesi gerekir.
Bu şartlar size uyuyorsa elbette buluşur çay içeriz.
Son olarak Savaş bey belli ki siz hep aynı tarz tartışmalara girmektesiniz. Daha evvel ki tartışmalarınızı da inceledim ve herkesle benimle girdiğinizin benzeri şekilde tartışmalara girmişsiniz. Buradan bu kadar uzun yazıp tartışmak yerine neden ürettiklerinizle konuşulmak istemiyorsunuz? Sürekli bir çaba içindesiniz ve sürekli kavga halindesiniz. Birde lütfen artık karar verin Panterlerin 130 senelik mi soyağacı var yoksa 140 senelik mi? 2011 de 130 senelik olan soyağacı 2012 yılında bir anda 140 yıla çıkmış. 1 sene 10 yıla mı denk geliyor sizin takviminizde?
Şimdi aynı başlık altında 3 farklı sayfa da 3 farklı tarihte ki yorumlarınıza bakalım.
Baba Panter Yol 1970 konu başlığı 2. sayfası, 31.01.2011 tarihli yukardan 5. yorumun son bölümünde şunu yazmışsınız.
(01-02-2011, Saat:01:57)PANTER KANGAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bizim Panter soyunun 130 yıllık soyağacını da burada uzun uzun anlatmayayım artık.Umarım bu anlatımlarım sizi bir ölçüde tatmin etmiştir.İkna olduysanız mutlu olurum.Olmadıysanız yapabileceğim bir şey yok elbet.
sevgilerimle.
Gene aynı konu başlığının 3. sayfası, 12.11.2011 tarihli sayfanın sonunda ki yorumunuzda ise şöyle diyorsunuz
(12-11-2011, Saat:07:02)PANTER KANGAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Panter soya safkan kangal köpekleri,Türkiye'nin ve dolayısıyla dünyanın yaklaşık 135 yıllık soyağacı mevcut,safkanlığı tescilli tek kangal köpeği soyu olması nedeniyle meşhurlar.
Yani aynı sene geçen 10 ayda sizin soyağacı 5 sene daha geriye gitme fırsatı bulmuş.
Son olarak gene aynı konu başlığının 6.sayfası, 02.07.2012 tarihli yorumunuzda ise bu sefer şöyle demişsiniz.
(02-07-2012, Saat:04:48)PANTER KANGAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tarih boyunca bizim hiçbir zaman malaklı bir köpeğimiz olmadı.
Baba Panter ve tüm Panterler 140 yıla yakın bir soy ağacına sahip safkanlığı tartışılamayacak bir safkan kangal soyunun bireyidir.
Aynı konu başlığı, 3 farklı yorumunuz ve size ait köpeklerin seceresi hakkında 3 farklı tarih. Bence beni yalancılıkla ve iftirayla suçlamadan evvel biraz daha dikkatli davranın Savaş bey.
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. TR KANGAL web sitesi hayvan severlerin oluşturduğu bir platformdur. sitemizde kumar, bahis vb. yasadışı faaliyetlerin sağlanması söz konusu değildir. trkangal.com daki videolar internet ortamında yayın yapan diğer video sitelerinden alıntıdır. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. 5651 Sayılı kanun’un 8. maddesine ve T.C.K’nın 125. maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. sitemiz de sansürlenmemiş içerik yoktur. telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hakkında t34h3r@trkangal.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler tarafımızdan incelenerek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır.